Onze Bootcamps


Een Bootcamp is een programma waarbij Training, Coaching en Inspiratie centraal staan. Zowel de persoonlijke als de zakelijke ontwikkeling zijn uitgangspunt voor een programma dat gericht is op groei. De samenstelling van de groep alsmede de duur en intensiteit van het concept zorgen voor hoge resultaten. Training en coaching worden gedurende het programma continu afgewisseld waardoor snel vooruitgang wordt geboekt.

Uniek aan de tweedaagse Bootcamps is ook de 6 maanden coaching na afloop voor iedere deelnemer, zonder extra kosten. Hierdoor worden resultaten geborgd voor lange termijn.

Voor startende ondernemers met dromen en ideeën is een eendaagse Bootcamp ontwikkeld. Als je succesvol wilt starten adviseren wij de Bootcamp Start up your Business. Voor gevestigde ondernemers die meer willen bereiken bieden wij de Bootcamp Boost your Business.

Bootcamps zijn voor elke branche, bedrijf of organisatie toegankelijk, wij adviseren graag welke Bootcamp het beste bij u past en het hoogste rendement oplevert!

Dit is een overzicht van de Bootcamps die wij op dit moment voor uw onderneming, bedrijf of instelling graag verzorgen om uw medewerkers of Uzelf naar een hoger en succesvol plan te tillen! Als u klikt op de Bootcamp die uw interesse heeft kunt u de betreffende factsheet als PDF downloaden.

                                                                                                                 

 

 

 

Buiten de Bootcamps met open inschrijving organiseren wij op maat gemaakte Bootcamps voor organisaties, bedrijven en/of instellingen.

In de  introductievideo onderaan deze pagina kunt u in het kort kennismaken met onze methodiek!