Over ons


Wie zijn wij?

Bootcamps for Business wordt gedragen door twee experts met zeer verschillende achtergronden, specialisaties en persoonlijkheden. Maar in ieder geval ook met meerdere overeenkomsten: gedegen vakkennis en jarenlange ervaring op het gebied van coaching, training en de ontwikkeling van de mens.

Samen vormen we in onze verscheidenheid een eenheid in onze aanpak. We staan garant voor een uniek concept waarmee in zeer korte tijd een hoog rendement wordt behaald. Samen vormen we een sterk en inspirerend team!

René Maijntz                                                                                               
Morettistraat 60
6291 XL Vaals
Tel: 06 – 28 67 69 99
www.qualitytraining.nl
www.leadershipexperts.nl

                                                  

Meer dan 25 jaar internationale managementervaring opgedaan bij verschillende multinationals. Sinds 2000 werkzaam als professionele business-coach en trainer voor bedrijven, management en sales-teams in Benelux, Engeland en Duitsland. Geen aanhanger van ingewikkelde theorie met een dure naam, maar gefocust op direct resultaat door praktische inzetbaarheid in de dagelijkse werkomgeving.

Motto: “Investeren in mensen geeft betere resultaten dan de beurs!”

Yvette Swinckels
Parkstraat 8
6436 EL  Amstenrade
Tel: 06 – 11 80 01 10

www.pitenco.com

Meer dan 15 jaar ervaring in diverse managementfuncties. Een ondernemer in hart en ziel met passie voor training en coaching. Bekend om een stevige hands-on mentaliteit waarin ‘ja-maar’ wordt omgezet in ‘ja-en…’. Een inspirator met inzicht voor bedrijfsbelang en individu.

Motto: It’s times like these you learn to live again.